O nama

Home / O nama

O nama

Auto škola “Euro Drive” DOO Bečej je porodična firma osnovana u Bečeju 2018. godine. Dugogodišnjim posvećenim radom i kvalitetom usluga uspeli smo da “Euro Drive” postane jedna od najpoznatijih auto škola u Bečeju i okolini. Izdvaja se najvećim broja obučenih kandidata u regionu.

Posebnost auto-škole “Euro Drive” je visoki nivo usluge i visoki procenat prolaznosti kandidata na ispitima – što je rezultat temeljnog teorijskog i praktičnog rada sa polaznicima. Naš tim čine licencirani predavači, instruktori i ispitivači uz bogat vozni park. Kandidati sami biraju instruktora, automobil za obuku i termin nastave.

Euro Drive

Prolaznost iz prvog pokušaja na teorijskim ispitima je čak 85%, a na praktičnim čak 90%.

U auto-školi “Euro Drive” kandidat će dobiti svu stručnu i tehničku podršku, mogućnost izbora vozila i instruktora.
Kako bismo prišli bliže samosvesti kandidata i što bolje ukazali na važnost poštovanja propisanih saobraćajnih pravila, naš prostor smo obogatili najsavremenijom opremom za učenje kandidata.

Stručni kadar “Euro Drive” auto škole biran je pažljivo kako bismo uspeli da okupimo tim stručnjaka iz svake oblasti saobraćaja, a čine ga: predavač teorijske nastave, 2 ispitivača i 4 instruktora vožnje.

U daljem radu auto-škole planirano je proširenje voznog parka, učešće na seminarima iz oblasti saobraćaja za usavršavanja stručnog kadra, ulaganja u poseban trening-centar ispitno-edukativnog karaktera, organizovanje edukativnih radionica za decu predškolskog uzrasta radi boljeg upoznavanja sa saobraćajem i mnoge druge aktivnosti.

U ponudi imam 6 vozila za obuku B kategorije, 2 motocikla za obuku A i A1 kategorija, kao i 1 traktor sa prikolicom za obuku F kategorije. Uzimajući u obzir da sebe smatramo bitnim članovima zajednice koji brinu o ekologiji i zaštiti životne sredine, sva naša vozila birana su u skladu sa evropskim standardima, a u planu je i kupovina više automobila na hibridni pogon.

Nije svaka škola ista. Da, velika većina ljudi na kraju položi ispit vožnje, ali ne budu svi spremni na stvarne saobraćajne situacije. Možda su naučili da uključe četiri pokazivača pravca kad parkiraju unazad, ali nisu naučili voziti po zaleđenom kolovozu. Možda su naučili podesiti retrovizore kad sednu u vozilo, ali ih vožnja ispunjava stresom jer su na kolovoz prvi put izašli nespremni ili prerano. To je greška intruktora, i ta se greška, nažalost, prečesto plaća u groznim naslovima crnih hronika.

Posle naše obuke kandidati su spremni da samostalno upravljaju vozilom. Kontaktirajte nas i pronaćićemo najprihvatljiviji način Vaše obuke, prilagođen Vašim obavezama i mogućnostima. U auto-školi “Euro Drive” obuka kandidata se vrši na celoj teritoriji Bečeja, Bačkog Gradišta, Petrovog Sela, Mileševa, Radičevića.

Visoki procenat prolaznosti na ispitima rezultat je temeljnog rada sa kandidatima. Pre nego što odaberete auto-školu koju ćete upisati, predlažemo da pitate svoje prijatelje i poznanike koji su se obučavali kod nas o tome kako obuka izgleda, odnosno, šta treba da očekujete za uloženi novac. Ovo pitanje je veoma bitno zato što mnoge auto škole postupaju nesavesno i na štetu polaznika žele da naprave određene uštede. Najčešće to rade tako što skrađuju trajanje nastave i neomogućavaju kompletno izvođenje obuke.

Auto Škola “Euro Drive” nudi visoki nivo usluge shodno ceni obuke u poređenju sa konkurentskom ponudom. Visoki procenat prolaznosti na ispitima rezultat je temeljnog rada sa kandidatima. Nudimo svu stručnu i tehničku podršku, izbor vozila po Vašoj želji, izbor instruktora po vašoj želji, povoljne cene i različite pogodnosti pri plaćanju. Naš cilj je kvalitetna i efikasna obuka budučih vozača, kako bismo opravdali poverenje kandidata koji se odluče da upišu obuku u auto školi “Euro Drive”.

Comments are closed.